zaterdag 21 mei 2011

Etalageruit aan diggelen en ook aan barrels en bovendien KAPOT!

Wordt vannacht Janine uit haar bed gebeld omdat er één of andere onverlaat zo dronken was dat hij een ander dronken droppie door de etalageruit van onze winkel heeft gegooid! Niet te geloven toch? Het is van dat veiligheidsglas, zo'n 8 tot 10 mm. dik en het was niet eens de grote ruit. Dus de spanning van het raam was ook nog groot zat. Moet een flinke ruzie zijn geweest.
Een dochter van Janine was toevallig in de buurt (Bodegraven, klein centrum) hoorde de klap en keek net als de rest meteen de straat in, die dacht: dat lijkt wel bij de winkel van m'n moeder! Ja hoor, snel naar huis gebeld en de politie was ook toevallig om de hoek, die was er ook snel bij. Dus Janine en haar hubbie Geer vannacht aan de slag om zo veel mogelijk glasscherven weg te werken... Aangifte  gedaan bij de politie, tijdelijke reparatie van de ruit en pas om half 4 weer in bed. Gelukkig heeft de politie wel één van die gasten de hele nacht in het bureau vastgehouden, eigen schuld, dikke bult!
Om half 10 vanochtend de winkel weer open gedaan en nu al 2 uur bezig met piepkleine schilfers glas overal vandaan op te zuigen. De stofzuiger maakt overuren! Ik kom echt overal glas tegen: tussen het DMC-garen in de molen, onder de toonbank, tussen de patronen onder de kniptafel en zelfs in de andere etalage... bizar.
Nou dat was dan wel een tof eerste verhaal op ons spiksplinternieuwe blog...
Volgend nieuws is vast veel leuker!

groetje van Suus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...