woensdag 27 juli 2011

Ramkraak????

Zit ik lekker van m'n laatste vakantie-avondje te genieten, komt jongste dochter met haar telefoon aan haar oor naar beneden gedenderd: "Mam een auto heeft je winkelpui geramd!"
Nou jaaaaa! Blijkt dat een auto keihard achteruit tegen onze pui te zijn gereden. En dan te bedenken dat bij ons voor de stoep ca. 25cm hoog is! Dan moet je dus heel hard hebben gereden!

De dader is vervolgens hard weggereden zonder de politie te hebben gebeld. Laat nou een bekende van jongste dochter alles hebben gezien en een gedeelte van het kenteken te hebben genoteerd! (Heerlijk zo'n dorp waar veel mensen elkaar kennen!) Nou, de pui bleek flink beschadigd; restanten van achterlicht en olie op de stoep, de auto moest behoorlijk stuk zijn! Met dat idee gingen onze stoere mannen als het duo De Cock en Vledder op speurtocht en ja hoor; auto gevonden!! De politie had het makkelijk toen ze na een half uur gearriveerd waren....
Tsja, en dan komt de vraag waarom? Het zal wel een ongeluk zijn want we zijn nou niet bepaald een juwelier ofzo. Misschien iemand die niet kon wachten met met breien (we zijn op maandag gesloten)

of zou het knalgroen van onze deur op mensen werken als rood op een stier? Het is tenslotte wel maf dat we nu wéér schade aan het winkelpand hebben (zie blog van 21 mei toen onze etalageruit het moest ontgelden)!
Al met al vinden we het wel genoeg geweest, al dat gedoe....

3 opmerkingen:

 1. Jeee.. wat zonde van die mooie gevel.. Ik ben er nog niet langs geweest van de week. Hopelijk kan het nog gemaakt worden.. Die mozaiekrand is zo mooi. ik kijk er altijd naar.
  Gelukkig dat de dader gepakt is, Maar wat lullig van die persoon om zo door te rijden.

  Volgende week kom ik voor dat stokhaken.. Maar ik wil eerst nog wat werkjes afmaken, anders weet ik het wel weer.. dan blijft dat weer leggen. ;-) dus ik hou me nog even in..


  Veel Sterkte - Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, dat is ook lullig Janien, de tweede keer al in korte tijd.
  Daar zit je nou echt niet op te wachten.
  Maar goed dat de dader gevonden is.
  Die mag nog wel es effe oefenen in het autorijden, het valt schijnbaar nog niet helemaal mee! Ik had de firma Baantjer wel es aan de gang willen zien. Carriere misgelopen?
  Ik hoop maar dat je niet te veel onkosten op je nek krijgt door dat hele gedoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O ja, dat zou ik bijna nog vergeten.....
  Ik ben online hoor! Gaaf he?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...