zondag 30 december 2012

Nog 1 dag 2012


Zoals bijna iedereen zijn wij ook moeiteloos van het ene feest naar het andere gegleden..
Hoe leuk Sinterklaas ook was, we zwaaiden hem bij de voordeur uit en bij de achterdeur stond Rudolph al met zijn neus tegen het raam!
Wel jammer dat hij als cadeautje de griep mee nam...
Dat heeft verdikkie weken geduurd!
Hoesten als een hert met astma en totaal geen energie!
(verklaart de blogstilte hè)

Gelukkiig ging het net voor de kerstdagen weer beter; ik zou tenslotte koken voor 16 man! (ach, anders zouden we gewoon wat succesnummers van de chinees op het menu hebben gehad...) Enniewee de Kerstdagen waren letterlijk en figuurlijk heeerlijk! Na alle extra koopdagen- en avonden waren Suus en ik blij dat we gewoon eens thuis waren.
En nu? Nog maar 1 dag mensen, dan zit het jaar er weer op!
Tijd om te mijmeren over het afgelopen jaar en om aan nieuwe voornemens en verwachtingen voor het volgende jaar te denken.
Doen jullie aan goede voornemens? Ik eigenlijk niet; tenminste niet per se op 1 januari, als ik me al iets voor neem, dan begin ik gewoon, op welke dag dan ook.. Maar ik ben er wel altijd nieuwsgierig naar (er kunnen zomaar goeie plannen tussen zitten). 
Hmm, toch nog eens over nadenken!Ik wens jullie allemaal een fijne laatste dag van het jaar toe met veel oliebollen en voor 2013 een fijn, creatief en vooral liefdevol jaar in goede gezondheid! (en, daar zijn Suus en ik het helemaal over eens, dat de crisis wordt bezworen en wensen we worldpeace, ha!).

Voorzichtig met vuurwerk allemaal en tot volgend jaar! 
 
Groetjes Janine 


1 opmerking:

  1. Een fijn en gelukkig nieuw jaar gewenst vol creativiteit!
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...