woensdag 11 januari 2012

E-Book

Suus heeft voor haar verjaardag een E-Book gekregen van haar lief.
Dat is reuze handig als je op vakantie gaat enzo want hij is plat (yes, meer kleren mee!) en er staan wel 7000 boeken op heb ik begrepen en zo kun je nog eens kiezen nietwaar?
Nou heeft het ding nog een aangename toevoeging want het lettertype kan groter gezet worden; is dat effe handig?


Geen leesbrilletjes die op en af moeten worden gezet of die je eerst moet gaan zoeken, en dan weegt het ook nog eens wat of niks...
Kortom geweldige uitvinding!
Alleen zo jammer dat er dan niet een hippe beschermhoes omheen zit. Je kunt wel een groter lettertype aanklikken maar als het beeldscherm na je 1e boek vol met krassen zit, heb je dáár ook niks meer aan.
Gelukkig zitten we dicht bij het vuur (oftewel stof) dus heeft Suus een superdeluxehippehandige E-Bookhoes gefabriekt mét eigen label!Naaimachine uit de kast, dubbelzijdig stofje uitgekozen met een fleece binnenkantje, patroontje uit de losse pols, biaisband eromheen, klittenband er op en tataaaa!

en neeee, ze kunnen niet besteld worden...)  

 


groetjes Janine

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk zo'n e reader. Ik was zo dom om meteen een hoesje erbij te bestellen. Daarvan dacht ik ook achteraf: dat had leuker en goedkoper gekund. Maarja. Veel plezier ermee,

    groeten Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke hoesje heb je gemaakt voor je e reader het is een goede uitvinding 7000 boeken erop.Jullie nog bedankt voor de lieve kaart.Het gaat helaas niet zo goed met mijn knie en dat is erg vervelend.Wij hopen gauw weer een gezellig avond bij jullie door te kunnen brengen mag nog zeker 6 weken niet auto rijden.Jullie de groetjes van ons uit Soesterberg.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...