woensdag 16 mei 2012

Alpe d'HuZes

De laatste loodjes....
6 en 7 juni is het weer zo ver: Fietsen voor het KWF.
Net als voorgaande jaren gaat Suus weer als een malle die berg op om geld binnen te halen voor het onderzoek in de strijd tegen kanker. Nou ja als een malle: met soms een stijgingspercentage van 19% mag ze blij zijn dat ze niet omvalt... maar boven komt ze! En alsof 1x niet genoeg (vind ik tenminste al een prestatie op zich) gaat ze dat 3x doen!
Kortom ze is zich scheel aan het trainen..

een héél blije Suus bij de finish vorig jaar

Natuurlijk worden er ook allerlei acties bedacht om sponsorgeld bij elkaar te krijgen; want ja, daar gaat het uiteindelijk om. Van al het opgehaalde geld blijft niks aan de strijkstok hangen; 100% van het sponsorgeld komt ook daadwerkelijk ten goede aan onderzoek!
En het is nodig; iedereen kent tenslotte wel iemand met kanker helaas... Dit jaar ga ikzelf ook mee naar Frankrijk. Een beetje om Suus aan te moedigen maar meer omdat ik ingelijfd ben bij het team merchandise als vrijwilliger (Suus was dat al) en daarvoor de Alpe d'HuZes winkel onder aan de berg ga draaien (met hulp van héééél veel vrijwilligers hoor!). Alles wordt gedoneerd; van de tent waarin we staan tot de plastic zakken en van het vervoer vanuit Nederland tot de kassa's aan toe. We vergaderen ons gek én regelen ons gek...


Komende zondag is de laatste deelnemersbijeenkomst in Papendal dan gaan we proefdraaien met de Ad6winkel en van 3 t/m 8 juni zijn we in Frankrijk!
Dus zijn we druk.... letterlijk en figuurlijk!

 

 Groetjes Janine

5 opmerkingen:

 1. Wat geweldig dat jullie je inzetten voor z’n goed doel.
  Ja… ook ik heb dierbaren verloren aan kanker…..
  Heel moedig en sportief van jullie,hulde!!!
  Ik hoop dat we er meer van gaan horen

  Groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb ik nou heel veel respect voor. Toen mijn vriendin kanker kreeg en daar aan ook is overleden,heb ik mij opgegeven om ieder jaar te collecteren voor KWF. Toch het idee dat je iets kan doen. Groetjes, Ans

   Verwijderen
 2. Geweldig Janien, hartstikke goed dat je mee gaat. Misschien zit je volgend jaar ook wel op de fiets! Ik vind het super stoer van Suus hoor. Een fantastische prestatie! Wat een voorbereidingen en een hoop geregel. Er komt wel heel wat voor kijken maar het is een geweldig evenement. Succes met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend goed van jullie! Ik ben zo vrij geweest om dit bericht op mijn fb-pagina te zetten (delen dus).
  Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel succes meiden ik vind het superdapper dat jullie hier aan mee doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...