vrijdag 22 juli 2016

Pokémon Go!

Ook al in de ban van Pokémon Go? 
Het nieuwe spel dat je speelt met je mobiel neemt stormenderhand Nederland over! 
En voor diegenen die nu denken: "Waar gaat dit over", ik leg het even uit...
pokemonjacht hype
Je hebt een mobiel, installeert de Pokémon Go-app en dan begint de lol!
Met je mobieltje in de hand, waarop de richting wordt aangegeven, cross je heel je woonplaats door om op allerlei plaatsen Pokémons te vinden én ze dan te vangen door een virtuele Pokébal naar ze te gooien.
pokemon go mobieltje
En aangezien er heel veel van die Pokémons zijn zie je dus hilarische taferelen op straat! Het zijn namelijk niet alleen kinderen die met een ouder op jacht zijn maar vooral de generatie die nu begin 20 is vindt het spel leuk! Zij zijn opgegroeid met de tekenfilms, dus jeugdsentiment hè? Afijn: je komt dan met je telefoon in de aanslag aangelopen, aangefietst, aangebromd, (ik zag er zelfs een paar die voorreden in de auto met hun telefoon in de aanslag; dat was helemáál leuk haha), stopt voor een gebouw waar je dan je telefoon op een bepaald punt moeten richten om de Pokémon te spotten. Daarna veeg je over het scherm om de Pokébal te gooien. Yes, gevangen; op naar de volgende! 
Soms staat er op zo'n Pokémonspot een heel clubje Pokémonjagers bij elkaar: grappig! Hele discussies over het hoe, wat, waar... het schept toch een band hè?
pokemonjacht
De spelers zitten in ieder geval niet de hele dag binnen op hun gat achter de computer én ze hebben er lol in dus wat wil je nog meer? Nou, nu je het toch vraagt...... een gehaakte Pokébal natuurlijk! Voor aan een sleutelhanger. Snel gehaakt en leuk om aan zo'n stel fanatiekelingen te geven. Je krijgt geheid bestellingen voor meer!               pokemonbal

De bolletjes katoen vind je hier als je ze nodig hebt en het patroontje had iemand anders al voor ons verzonnen want dat vonden we hier !
Veel plezier met haken (en spelen)!


Groetjes Janine en Suus

9 opmerkingen:

 1. Wat gezellig om weer eens een blogje van jullie te lezen. Dat was lang geleden. Maar wat las ik nu op twitter, gaat de winkel dicht? Dat zal wel aan jullie hart gaan. Wat nu? Sterkte met het afscheid. Groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je mensen starend naar hun telefoon over straat ziet lopen zonder op of om te kijken, dan is het negen van de tien een Pokemon speler.
  De pokemon sleutelhanger is een leuk, klein haakwerkje en je maakt er een echte Pokemon Go liefhebber vast blij mee.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier zijn we niet in de ban ervan, maar de jongeren des te meer! De sleutelhanger is leuk!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke sleutelhanger. Misschien dat ik hem wel voor mijn zoons ga haken. Zij zijn namelijk helemaal weg van het spel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  หนังระทึกขวัญ

  BeantwoordenVerwijderen
 6. شركة تنظيف منازل بالجبيل افضل شركة خدمات منزلية بالجبيل نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشرات شركة تنظيف بالجبيل شركة المثالية هي افضل شركة نظافة بالجبيل والمنطقة الشرقية تقدم لعملائها افضل جودة وارخص الاسعار بالاضافة الي تقديم الخدمات من خلال عمالة مدربة وذات خبرة كبيرة بمجالات التنظيف ومكافحة الحشرات , فلا تتردد في الاتصال بشركة تنظيف بالجبيل للحصول علي كل ما هو مميز ولضمان الحصول علي منزل امن نظيف راقي خالي من المواد الضارة والميكروبات

  شركة تنظيف منازل بالجبيل
  شركة تنظيف بالجبيل

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Why users still use to read news papers when in this technological
  globe all is available on net?
  온라인경마
  메이저사이트

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...